Nieuwe hoofdsponsor

Powerslide, één van ’s werelds grootste skateleveranciers, verbindt zich voor 3 jaar aan het grootste, maar vooral gezelligste, skate event van Nederland: 24kika ‘skaten tegen kanker’.

 

De organisatie van 24kika is erg blij met de komst van Powerslide als hoofdsponsor. Voorzitter Rik Nijkamp: “Wij hebben al een tijd lang erg goed contact met Powerslide, vorig jaar heeft Powerslide bijvoorbeeld al prijzen voor de deelnemers en shirts voor de organisatie gesponsord. Daarnaast hebben ze ook de testskates ONE TWENTY FIVE  ingezet voor zowel deelnemers als bezoekers. Tijdens dat contact hebben we gesproken over de geweldige (groei)potentie van het evenement, zeker met de hulp van de Powerslide.”

 

Powerslide heeft zowel in de grote recreatieve als ook in het wedstrijdsegment een naam waar je niet aan voorbij kunt. Erik Schaper van Powerslide Nederland: “Ik heb de laatste jaren het evenement in de gaten gehouden en ik vind de combinatie van skaten en het goede doel fantastisch. Ook knap om te zien hoe het evenement zich ontwikkelt. Samen met mijn collega Scott Arlidge hebben we besloten onze schouders onder het evenement te zetten door het te sponsoren en te helpen waar we kunnen om een verdere groei te realiseren. Het is geweldig om te zien hoe recreanten en ‘hardrijders’ tijdens zo’n weekend elkaar vinden.”

 

Powerslide is opgericht in 1994 met als doel de beste skate producten te maken voor alle vormen van skaten. Powerslide is opgericht door ex-skaters en is gevestigd in Bindlach (Duitsland). Vanuit Duitsland wordt aan 87 landen over de gehele wereld geleverd en er rijden jaarlijks vele (wereld)kampioenen op Powerslide skates. De bekendste rijder is meervoudig wereldkampioen Bart Swings.

                                                                                                    

NOTA voor de pers: meer informatie via Rik Nijkamp 06 – 5250 0610/ rik@24kika.nl

Reacties

Geef een reactie