BVA Auctions veiling voor 24Kika

BVA Auctions veiling voor 24Kika

Naast het inzamelen van geld door middel van deelname, sponsoring, verkoop merchandise, giften en o.a. een verloting, vindt dit jaar de eerste 24Kika BVA-auctions veiling plaats.

BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland en veilt in mede opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 3,2 miljoen online bezoekers en meer dan 950.000 geregistreerde bieders.Dankzij het ruime en voortdurende wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.

 

Mede door dit grote bereik is de organisatie van 24Kika superblij met de toegezegde samenwerking met BVA auctions. 24Kika hoopt hierdoor veel extra geld in te zamelen voor stichting KIKA.

 

De BVA veiling wordt gehouden van 21 tot en met 28 augustus a.s. . De veiling heeft veilingitems die meer dan de moeite waard zijn om op te bieden. Niet alleen omdat de opbrengst voor 100 procent bestemd is voor Stichting KiKa, maar temeer omdat het items van waarde zijn. Items die vanaf € 1,00 o.a. geveild worden, zijn;

 

weekend in luxe wellness bungalow op de Veluwe

volledig gesigneerd wedstrijdshirt van Feyenoord

 

compleet nieuw ontwerp voor/voor website of webshop

 

wedstrijdschaatspak Coen Verweij

 

gesigneerde wedstrijdbal en dvd van Dennis Bergkamp

 

Reacties

Geef een reactie