Camping

De sfeer van de 24kika kun je echt goed beleven op de speciaal voor de 24KiKa gecreëerde camping. Van kleine koepeltentjes tot compleet ingerichte slaapruimtes, van bbq tot complete keuken… je kan van alles tegen komen op de camping!

De nieuwe opzet van de camping is bekend!  Aangezien we dit jaar niet over de 400m baan kunnen, heeft de camping een nieuwe locatie. De rood gemarkeerde stukken op de afbeelding hieronder geven de betaalde campingplaatsen weer. Ieder team mag bij inschrijving een plek op de 24kika camping uitkiezen. Alle plekken zijn zo’n 7,5 meter bij 10 meter en zijn voorzien van een 220v aansluiting (binnen 25 meter).

De kosten voor de campingplek bedragen €25,-. Wil je 1 plek met meerdere teams delen of zijn er meerdere plekken voor 1 team nodig? Neem even contact op met joke@exventure.nl

Hieronder is de camping indeling te vinden. Je kunt een voorkeursplaats aangeven bij de reservering van je campingplaats.

Kies uw onderdeel
Totaalbedrag: € 0.00
Al onze Nederlandse registraties moeten worden voldaan via iDEAL. Belgische registraties moeten worden voldaan via Bancontact/MisterCash. Overige landen via een bankoverschrijving.

De betaling volgt direct na het invullen van onderstaand formulier.
Uw inschrijfgegevens

 

Wil je toch een plaats waar je je spullen kwijt kunt, maar kun je best een weekendje zonder stroom? Dan zijn de groen gemarkeerde campingplaatsen misschien wel wat voor jou. Deze plaatsen zijn gratis te reserveren via joke@exventure.nl