Inschrijving 2015 geopend

24kika op 4 & 5 september 2015

De inschrijving voor het leukste skeeler evenement van Nederland is vanaf vandaag weer geopend! De inschrijving voor de 24kika kan via de website www.24kika.nl.

24kika is een skeelerevenement voor zowel jong als oud en voor de sportieve als de recreatieve skater. Er zal gestreden worden om de diverse prijzen, maar aan gezelligheid zal het ook dit jaar niet ontbreken. Op de speciaal voor het evenement gecreëerde camping en in de ‘skate village’ hangt altijd een unieke sfeer! Dus of je nou voor de BBQ of voor eremetaal komt; iedereen is welkom tijdens de 24kika!

Ook in 2015 zullen wij weer te gast zijn op de mooie baan van Flevonice in Biddinghuizen. De inschrijving zal wel iets anders verlopen dan andere jaren. Deelnemers dienen zichzelf dit jaar in te schrijven via de website. Dus niet meer als team. Uiteraard word je natuurlijk wel gewoon in je eigen team ingedeeld, dit kun je aangeven. Op deze manier kan de organisatie de deelnemersregistratie beter bijhouden en zal de tijdsregistratie tijdens het evenement beter verlopen.

Ieder team krijgt bij inschrijving een plek op de 24kika camping toegewezen. Dit is een ruime plek van 7,5 meter bij 15 meter. Deze plek is voorzien van een 220v aansluiting. Heb je meer ruimte nodig per team! Dan kun je een extra plek bij boeken via de website.

Om je te helpen sponsorgeld op te halen voor de 24kika zal de organisatie net als voorgaande jaren weer loten beschikbaar stellen voor de loterij die zal plaatsvinden tijdens het evenement. De loten zijn beschikbaar vanaf medio mei. Ons doel is om dit jaar zoveel mogelijk sponsor geld op te halen voor Kika. Minimaal 100 euro per rijder. Leuke, creatieve tips om geld op te halen? Deel dit dan op onze facebookpagina.

Heb je vragen over het evenement of ben je opzoek naar teamleden laat het weten via onze facebookpagina of via coen@24kika.nl

We hopen jullie allemaal weer te zien op 4 september bij Flevonice in Biddinghuizen.

Met sportieve groet!
Namens Stichting 24kika

Nicolle, Thirza, Coen & Rik

Reacties

Geef een reactie