Inschrijving 24 kika 2016 geopend!

Ook in 2016 staat het leukste skeeler evenement van het jaar weer op de kalender! Op 2 en 3 september 2016 wordt de baan van Flevonice omgetoverd tot het onderkomen van de skaters van 24KIKA.  Doe jij ook mee? Schrijf je in!

24KIKA is een skeelerevenement waarbij teams 24 uur lang skaten om geld op te halen voor Stichting KIKA. Teams bestaan uit maximaal 6 personen, maar ook duo’s en solisten doen mee aan de skate-estafette die 24 uur lang doorgaat. Er wordt een grote camping gecreëerd op FlevOnice waar teams hun gezamenlijke onderkomen kunnen inrichten, om er zo een echt feestje van te maken.  Voor de één is de 24Kika een echte wedstrijd (welk team/ solist rijdt in 24 uur de meeste ronde?), terwijl het voor de ander vooral een mooie sportieve uitdaging is met een groep vrienden of collega’s! Of je nu meedoet vanwege de prestatie of vanwege de gezelligheid, iedereen is welkom om er samen een onvergetelijke 24 uur van te maken.

De 24kika is, zoals de naam al doet vermoeden, niet alleen een skeeler evenement. Voor, tijdens en na dit evenement proberen wij zo veel mogelijk geld op te halen voor de stichting KIKA. Deelnemers halen als team geld op door zicht te laten sponsoren, loten te verkopen of eigen creatieve manieren te verzinnen om geld op te halen! In 2015 hebben de deelnemers van 24KIKA ruim €96.000,- opgehaald! Niet voor niets hebben we een nieuw doel: dit jaar gaan we voor de €100.000,-!

Inschrijven klik hier!24KIKA

Reacties

Geef een reactie