Medicsafe en 24KiKa slaan handen ineen!

Medicsafe is een sportmedische groothandel met de ambitie om als totaalleverancier de prestatie per sporter te optimaliseren. Medicsafe bestaat al meer dan 30 jaar en is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van Nederland als het gaat om sportmedische hulpmiddelen. Ons complete assortiment op gebied van sportblessurepreventie ondersteunt in het voorkomen en sneller herstellen van sportblessures.

Wij zijn bij meerdere evenementen aanwezig als partner om de deelnemers te ondersteunen in hun prestaties, zoals bij de Alternatieve Elfsteden Toertochten op de Weissensee, bij de Alpe d’HuZes in de strijd om kanker te genezen, en nu ook bij 24KIKA!

Tijdens 24KIKA zijn wij van Medicsafe aanwezig om u als sporter, optimaal te kunnen ondersteunen op het gebied van blessurepreventie en herstel. Medicsafe brengt de innovatieve Recovery Pump naar dit evenement. Dit apparaat zorgt door middel van stuwing en compressie voor een betere doorbloeding, beter herstel en kan de vermoeidheid in de benen na een zware activiteit verlichten. De recovery pump wordt al door verschillende professionele sporters gebruikt, en nu heeft U de kans om hiervan te profiteren tijdens 24KIKA!

Wij zien u graag goed voorbereid aan de start verschijnen, daarom nodigen wij u uit om deel te nemen aan het

Medicsafe “Keeps you moving” Programma. 

Onder leiding van voormalig topschaatsster Margot Boer kunt u deelnemen aan het “keeps you moving” Programma, waarin zij u zal vertellen welke oefeningen u het beste in uw warming-up kunt doen, hoe u blessures kunt voorkomen, een sneller herstel kunt bewerkstelligen en waar u aan moet denken voor u de skeelers onderbindt.

Op deze manier zorgen we er gezamenlijk voor dat iedereen de geweldige 24KIKA tocht kan uitrijden!

het  ”keeps you moving” programma is opgenomen in het programma van de 24kika aansluitend op de ridersbriefing

Reserveer hier alvast een herstelsessie van 15’ in de recovery pump!

Reacties