Meedoen

Op vrijdag 6 september en zaterdag 7 september 2019 wordt de 16e editie van de  24KiKa verreden op de baan van Flevonice. Gedurende 24 uur lang wordt er in teamverband geskeelerd voor het goede doel; Stichting KiKa. Om als team van 3 tot 6 personen in estafettevorm de uitdaging aan te gaan, is al een hele prestatie op zich. Maar voor de goed geoefende en extra fanatieke skeeleraar bestaat zelfs de mogelijkheid om als solorijder of als duo deel te nemen!

Deelnamekosten

Om deel te nemen aan de 24KiKa 2019, dien je € 50,- per persoon inschrijfgeld te betalen met een minimum van € 100,-..

  • solorijder: € 100,-
  • duoteam: € 50,- per persoon
  • team van 3 personen: € 50,- per persoon
  • team van 4 personen: € 50,- per persoon
  • team van 5 personen: € 50 per persoon
  • team van 6 personen: € 50 per persoon

Voor een campingplaats van 10m x 15m dient € 25,- betaald te worden. Dit kan geboekt worden via deze link. Wil je de plek delen met meerdere teams of meer dan 1 plek nodig? Neem even contact op met coen@24kika.nl

Sponsorgeld

Bij de inschrijving kun je aangeven of je loten wilt ontvangen om te gaan verkopen. We hebben individuele loten (á € 2,50) en bedrijven loten (á € 25,-). Deze loten mag je inzetten ter ondersteuning van het verkrijgen van je sponsorgeld. Je sponsoren steunen hiermee niet alleen jouw team én KiKa, maar maken ook nog eens kans op spectaculaire prijzen! De loterij wordt direct na de wedstrijd gehouden. Wij vragen iedere deelnemer om in ieder geval iets op te halen voor KiKa en te strefen naar €150,- Dit is net iets meer dan 1 loten boekje verkopen.

Je denkt dat alleen getrainde skaters en skeeleraars kunnen meedoen aan de 24KiKa? Mis! Met zes personen kun je, als je af en toe sport, de 24 uur goed volhouden. Dat heeft de ervaring geleerd. Voorgaande jaren  hebben meerdere teams meegedaan die niet alleen ongetraind waren maar zelfs voor het eerst op skeelers stonden. Als zij het kunnen, kun jij het ook! En wat er ook gebeurt: je steun voor KiKa is gegarandeerd!

Inschrijvingsprocedure

De inschrijvingsprocedure werkt als volgt; Formeer een team bestaande uit minimaal 3 en maximaal 6 personen. Of ga de uitdaging individueel aan of als duo. Laat ieder teamlid zich apart inschrijven via de website. Dit zodat wij alle gegevens correct in het systeem hebben staan. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met de organisatie: info@24kika.nl

 Minderjarigen

Ben je nog geen 18 jaar maar wil je wel deelnemen aan de 24KiKa? Geen probleem. De voorgaande edities hebben er ook junioren meegedaan.
Minderjarige deelnemers dienen een toestemmingsverklaring – getekend door een ouder/voogd – aan te leveren aan de organisatie. Deze verklaring kun je hier vinden: Brief minderjarigen 2019

Kinderteams

Voor de kinderteams geldt uiteraard hetzelfde protocol als hierboven beschreven. 24Kika spreekt van een kinderteam wanneer de gemiddelde leeftijd van de deelnemers minimaal 11 jaar is en maximaal 14 jaar. De jongste deelnemer mag minimaal 9 en de oudste deelnemer in het team mag maximaal 16 jaar zijn. Een kinderteam mag uit 8 deelnemersbestaan.