SKATETOCHT VOOR SOFIE

Negen jaar geleden zijn de Ambuskaters gaan skaten voor KIKA. Dit was tijdens de 24uurs estafetterace, toen nog in Oldenzaal. Vervolgens werd de race omgedoopt in de 24KIKA. Waarom KIKA? Negen jaar geleden kreeg een mooi klein meisje deze vreselijke ziekte.

Nu negen jaar later, dit mooie meisje is nu 11 jaar en het gaat helaas niet goed met haar. Ze is nu thuis, thuis met haar familie om te genieten van de tijd die ze nog hebben met elkaar.

Het bestuur van de Ambuskaters organiseert een skatetocht voor Sofie en haar familie. Haar familie waardeert dit gebaar.

De skatetocht willen we houden op zondag 21 september aanstaande, we verzamelen om 10:30 uur bij de parkeerplaats van Silverdome aan de Van der Hagenstraat 20 2722NT in Zoetermeer. De skatetocht zal om 11:00 beginnen en langs het huis van Sofie en haar familie gaan. Aan de tocht van 8 km zullen alle categorieën skaters en leeftijden mee skaten en zal in gezamenlijk verband geskate worden. We hopen met deze toch haar en haar familie onze steun te betuigen in deze zware tijd.

Naast de Ambuskaters is iedereen op skates welkom om mee te doen aan deze tocht en op deze wijze hun steun te betuigen aan Sofie en haar familie.

Mocht je mee doen laat het weten op de facebook van de Ambuskaters of via ambuskaters@gmail.com.

Wij zouden het waarderen als je deze informatie kunt delen via social media.
   Namens de 24kika
   Rik Nijkamp (voorzitter)

Reacties

Geef een reactie