Sportbase bij 24KiKa

Massage & Recovery bij 24KiKa!

 

 

Tijdens 24KIKA zijn wij van Sportbase aanwezig om u als sporter, optimaal te kunnen ondersteunen op het gebied van blessurepreventie en herstel. Sportbase laat u kennis maken met de meest innovatieve producten op het gebied van Preventie en Recovery. Wij staan voor u klaar met een team van fysiotherapeuten en sportmasseurs, om uw klachten, blessures en vermoeide benen, nek en rug te behandelen.

Sportbase.com is het nieuwe online platform waarin de ultieme sportervaring en techniek samenkomen voor betere prestaties. De nieuwe webshop van Sportbase.com gaat in oktober 2018 online.

Sportbase richt zich op sporters van alle niveaus, leeftijden en condities. Iedereen die zijn sportprestaties wil optimaliseren, is welkom voor deskundig advies en voor kennismaking met onze producten en aanpak.

Eén van deze producten is de Recovery pump. Dit apparaat zorgt door middel van stuwing en compressie voor een betere doorbloeding, een beter herstel en kan de vermoeidheid in de benen na een zware activiteit verlichten. De recovery pump wordt al door verschillende professionele sporters gebruikt, en nu heeft U de kans om hiervan te profiteren tijdens 24KIKA!

Sportbase is al bij meerdere evenementen succesvol aanwezig geweest als partner om de deelnemers te ondersteunen in hun prestaties, zoals bij het schaatsevenement op de Weissensee van de Alternatieve Elfsteden toertocht, Wielerevenementen en sinds 2017 ook bij het skeelerevenement 24KIKA!

Daarnaast kunt u gebruik maken van ons team van specialisten voor uw klachten, blessures of een herstellende sportmassage tussen uw skatebeurten door.
Op deze manier zorgen we er gezamenlijk voor dat iedereen hun 24KIKA tocht kan uitrijden!

Wij zien u graag lachend over de finish komen. Kom daarom gedurende 24KIKA bij ons langs in de Sportbase tent voor advies, een massage of behandeling.

Team Sportbase

Reacties